by Maaike de Boer

Waar vind ik een training Voice Dialogue?

april 21, 2024 | Uncategorized

  • Home
  • -
  • Waar vind ik een training Voice Dialogue?

Onze training Voice Dialogue leert jou al in 3 dagen de basis. Door onze jarenlange ervaring en praktische manier van trainen heb je binnen no-time het concept van deze prachtige gepspreksmethodiek door. We leggen je natuurlijk uit wat Voice Dialogue is en wat je ermee kunt. Maar veel belangrijker is dat je kunt zien wat het is en het vervolgens ook zelf gaat ervaren.

Ervaren is leren
Zelf ervaren hoe iets werkt is nog altijd de beste manier. Daarom steken wij in onze training in op veel oefenen. We willen heel graag dat je Voice Dialogue ook echt in de vingers krijgt en dat doe je vooral door het zo vaak mogelijk te doen. Uitproberen. Ermee experimenteren. Hoe reageer jij als je zelf coachee bent? Hoe voelt het als je coach bent en je coachee faciliteert?

Voelen hoe iets bij jou werkt
NIets werkt zo krachtig als je eigen ervaring. Zeker als jij Voice Dialogue wilt gaan toepassen in je eigen praktijk is het heel fijn om te weten waar je anderen mee helpt.

Waarom is Voice Dialogue zo’n fijne methodiek?
Het is oordeelloos. Dat is dé fijnste reden. Er is geen oordeel op zichzelf. Enkel in ons als mens. En ja, ook bij ons als coaches. Natuurlijk, juist omdat we mensen zijn. Maar het is ook hoe je daarmee omgaat. Veroordeel je het in jezelf dat je soms oordelen voelt? Ook dat is iets waar we aandacht aan besteden. Hoe meer je je eigen oordelen kunt zien, hoe fijner het is: voor jezelf en voor je coachee. Het gaat er niet om dat je ál je oordelen loslaat, het gaat erom dat je ziet dat je ze hebt en ze kunt erkennen. Ze zijn er. Dat is ok. Je bent mens.

Jouw voorbeeld doet goed volgen
Hoe meer jij in staat bent te accepteren van jezelf, hoe meer je coachees voelen dat er ruimte voor ze is. Wat het ook is, oordelen an sich zijn zo normaal! Het is hoe we er mee omgaan wat bepaalt of het vervelend of negatief is. Zijn we wel eens jaloers? Of drammerig? Of een heks? Dat is ok. Daar vinden we wat van en dat hoort bij mens zijn. Voice Dialogue leert je kijken naar al die aspecten van jezelf. Voice Dialogue leert je nieuwsgierig te zijn.

Dus waar vind jij nou die gave, leerrijke Voice Dialogue training?
Bij ons, Maaike & Cor, zeer gepassioneerd vanaf dag één over Voice Dialogue. En nog elke dag aan het leren. Want niet alleen zijn we zelf gelukkig gevuld met vele ikken, onze coachees net zo goed. Elke sessie is daardoor een avontuur, een uitdaging, een onderzoek. Lees vooral verder op onze site en stel ons je vragen als je die hebt.
Je kunt meer info over ons vinden via over ons of via contact!

About the author, Maaike de Boer

administrator

Follow us Here

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}