Wij zijn

Cor Brandwijk &

Maaike de Boer

Hoe we elkaar leerden kennen

Cor was docent bakkerij op het MBO toen hij 'iets' met coaching ging doen. Enthousiast geworden meldde hij zich aan bij een coachopleiding en besloot zijn supervisie gesprekken bij Maaike te doen. Ze hadden meteen een klik. Maaike bewonderde Cor om zijn manier van denken, zelfreflectie en vermogen om toe te passen wat hij in de sessies leerde. Eerlijk, oprecht en super leergierig, niet bang om diep naar binnen te kijken.

Als startend coach vroeg Cor zich vooral af: mag ik het op mijn manier doen? Hierin heeft Maaike Cor écht gestimuleerd om stevig te kiezen voor ZIJN manier.

Cor is van de structuur en het volgen van de processen, waar Maaike alles lekker los laat en werkt met wat er is. Hij is van de energie en het enthousiasme. Zij is van de rust en het ondertitelen.
Samen zijn ze van het sensitieve en het intuïtieve. 

Ze vullen elkaar aan in hoe ze zijn en werken en vinden elkaar ook in hoe ze waarde hechten aan sensuïtief coachen:
vanuit integriteit, transparantie en zelfreflectie.

Cor

54 jaar, partner, vader, opa en sinds 2015 eigenaar van Brandwijkcoaching.

Wie ben ik!
In mijn werk ben ik serieus, vertrouwelijk, oprecht en eerlijk en is er veel ruimte voor humor en relativering. Ik zie mijzelf als een Eclectische coach en (onderwijs)trainer.

Mijn motivatie is een betere balans in  ‘zijn’ en ‘zingeving’ (voor mens en team). Anderen noemen mij vaak energiek en motiverend en vinden het waardevol en inspirerend om met mij samen te werken. Voor mij is het werk als coach een cadeau'tje.

Cirkel van 8
Op een specifiek moment, tijdens mijn ontwikkeling als coach, kwam ik in aanraking met de Cirkel van 8. 

Voor mij werd zó duidelijk waar ik nog dingen buiten mezelf legde en waar ik persoonlijk leiderschap ervaarde. Hierdoor is de relatie tussen mijn denken en voelen wezenlijk veranderd.

Kenmerken: zeer vakbewkaam, sensitief en intuïtief, leergierig, zelfreflectief, didactisch zeer sterk, oprecht

 

Maaike

47 jaar, moeder van een 19 jarige (geweldige) dochter en eigenaar van mijn coachpraktijk Coffee and Coaching.

Trauma
op mijn 14e zette mijn wereld op z'n kop. Ik werd een HAVO drop-out en kwam in het secretaresse vak terecht. Daar was ik vaak ook, naast vraagbaak, een rots in de branding: ik werd in vertrouwen genomen, omdat mensen zich snel veilig bij me voelden. Pas toen ik eind twintig was, ben ik hier iets mee gaan doen en in 2009 startte ik mijn eigen coachpraktijk.
10 opleidingen verder (want vakgekkie) en ik ben nog altijd even verliefd op wat ik doe. En ja... er staan ook weer nieuwe opleidingen op mijn verlanglijstje ;-)

Voice Dialogue
Trauma heeft een speciale plek in mijn leven. Voice Dialogue heeft mij, van alle methodieken, het meest hierin geholpen vanwege de oordeelloze benadering. Delen die trauma hebben meegemaakt zijn daar in het bijzonder heel gevoelig voor. Daarnaast heeft het mij zelfkennis, zelfregie en keuzevrijheid gebracht. 

Inmiddels heb ik me gespecialiseerd in trauma begeleiding middels Voice Dialogue en ik ben bijzonder trots dat ik bij Marijke Leys, (voice dialogue specialist), mag co-trainen in België.

Kenmerken: sensitief en intuïtief, leergierig, open, kritisch, luisterend oor, introvert, provocatief.

Boek je persoonlijke kennismaking

met Maaike